26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Türkmen, Ceyhan Devlet Hastanesi’nin açılışı için tarih istedi…

Türkmen, Ceyhan Devlet Hastanesi’nin açılışı için tarih istedi…

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Ceyhan’da yapımı 5 yıldır süren ve bir türlü tamamlanamayan Ceyhan Devlet Hastanesi’nin açılış tarihini Sağlık Bakanı’na sordu.

Türkmen, tarih istedi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi veren Türkmen, 2013 yılından bu yana; AKP’li milletvekili ve yöneticilerinin önce 2014 yılında ardından 2015 ve 2016 yılında açılacağı yönündeki açıklamalarına rağmen aradan geçen 5 yıllık süreçte Ceyhan Devlet Hastanesi’nde herhangi bir ilerleme kaydedilmediğini söyledi.
Türkmen, sürekli bir sonraki yıl açılacağı söylenen ve açılışı yılan hikayesine dönen hastanenin tamamlanamamasının, vatandaşların hayati öneme sahip sağlık konusunda mağduriyet yaşamasına neden olduğunu belirterek, “hastane ile ilgili çalışmalar hangi aşamadadır. 5 yıldır tamamlanamama gerekçesi nedir? Hastanenin ne zaman hizmete gireceği konusunda kesin, ertelenmeyecek bir tarih verebilir misiniz?” diye sordu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir