10 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tüm gayretimiz Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek…

Tüm gayretimiz Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek…

İYİ Parti Adana milletvekili Ayyüce Türkeş ve Bilal Bilici, 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtirmek için sürekli sahada çalışacaklarını söylediler.

KILIÇDAROĞLU’NA DESTEĞİMİZ TAM

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) Başkan Cafer Esendemir’in de katılımıyla kahvaltılı toplantı gerçekleştiren İYİ Parti Adana milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili görüşlerini ve basın mensuplarını sorularını yanıtladı. Kendisinin Adana’da en geç milletvekili olduğunu anlatan 39 yaşındaki Bilal Bilici, yapılacak 2. tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerinin tam olduğunu vurgulayarak, “Kemal beyin kazanması için ne gerekiyorsa; yılmadan, bıkmadan yapacağız ve sürekli sahada olacağız. Enerjimiz Cumhurbaşkanı olması içindir. Kemal beyin arkasındayız” dedi.

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN TERCİHİ KILAÇDAROĞLU OLACAKTIR

İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş de, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Millet İttifakı’nın başarılı olacağına inandığını belirterek “Türki Milliyetçilerinin Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceklerine inanıyorum. Türkiye’de üç çeşit terör var. Bunlardan birincisi PKK, ikincisi FETÖ ve üçüncüsü ise Hizbullah’tır. Bu 3 örgüt maalesef AKP döneminde hız kazanmıştır. Şimdi iktidar bu üç örgütten vazgeçmiş gibi görünüyor ama bu ne kadar inandırıcıdır.  Bunlara  ‘dur’ demek için Kılıçdaroğlu’nu desteklemeliyiz” ifadelerini kullandı.

“ADANA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLERİNE İNANIYORUM”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk de seçimlere az bir sürenin kaldığını ama buna rağmen ellerinden geleni yapacaklarını ve güçlerinin yettiği kadar yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de, milletvekillerinin Adana ile ilgili medya da olmak üzere sorunların çözümünde Ankara’da kenti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir