3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / TSYD Adana Şubesi Yeni İdari Binasının Açılışını Gerçekleştirdi…

TSYD Adana Şubesi Yeni İdari Binasının Açılışını Gerçekleştirdi…

TSYD Adana ŞubesiNihat Geven Tesisleri’nde yaşanan yangın sonucunda hasar gören idari binanın yerine yeni bir bina inşa ederek açılışını gerçekleştirdi. Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Merkez Park’taki tesislerde 3 Temmuz’da meydana gelen yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen idari bina, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) işbirliğiyle sponsorlar tarafından yeniden yapıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sporun milli birliği ve kardeşliği pekiştiren önemli bir unsura dönüştüğünü vurguladı. Spor yazarlarının, bu olumlu aktiviteyi daha da pozitif hale getirmek için kalemlerini kullandığını belirten Vali Köşger, spor yazarlarının ülke içindeki birliği güçlendirmede önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ise derneklerinin Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, yeni binanın inşası sürecindeki desteklerinden dolayı DAİMFED’e teşekkür etti.

 

Törende, Vali Köşger, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu’na katkılarından dolayı plaket verildi. Katılımcılar daha sonra açılış kurdelesini keserek binayı gezdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir