26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / Transit taksi durağı…

Transit taksi durağı…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, durak harici çalışırken çeşitli baskılara maruz kalan taksici esnafına verdiği sözü tuttu ve transit taksi istasyonları oluşturarak kullanıma açtı.
İlk ikisi törenle hizmete giren ve iki adet daha oluşturulacak olan duraklarla ilgili açılış töreninde konuşan Başkan Sözlü, “Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin, 7 Haziran’dan sonra yapmak istediklerini talimat kabul ettik ve seçimden önce hayata geçiriyoruz. O’nun talimatıyla Adana’da taksi esnafının önü açılmıştır. Milliyetçi Hareket, emekten ve emekçiden yanadır” dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nca düzenlenen Transit Taksi İstasyonları Toplu Açılış Töreni, Anadolu Lisesi Kurttepe Metro İstasyonu önünde gerçekleştirildi. Taksicilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Adem Özbay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Danışmanı İrfan Topçu, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili Adayları ve Büyükşehir Belediyesi büroklatları katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, taksicilerin, Adana ulaşımının bel kemiği olduğunu belirterek, kendisine gösterilen yoğun sevgi için teşekkür etti. Başkan Sözlü, “Halkın seçtiği bir belediye başkanının, bir siyasetçinin kendi hemşehrilerinden gördüğü bu teveccüh en büyük kıymettir, en büyük servettir. Adana’da otoriter, baskıcı ve dayatmacı bir anlayışın her türlüsüne karşıyız. Adana’da her türlü hak ihlaline karşı da cesurca durup, garibanın yanında yer almasını biliriz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak büyük paralar kazanmak gibi bir niyetimiz yok. Biraz önce değerli bir taksici kardeşimiz, 35 yıldır çalıştığını, evinin olmadığını söyledi. Biz Adana’da hizmet yaparken, kıymetli hemşehrilerimiz için hakka, hakkaniyete, emeğe saygı çerçevesinde refah toplumunu inşa etmek istiyoruz. Adana’da yaklaşık 3 bin taksi plakası var. Bunların yaklaşık bin 500-2 bini aktif. İnşallah biz taksicilikten ekmek çıkaran, ailesinin rızkını buradan temin eden hemşehrilerimizin bu işi şerefiyle, haysiyetiyle, onuruyla yapmasının önünü açacağız. Bizim gibi bir memleket çocuğuna, siyasete girerken, halk çocuğu olmaktan başka bir referansı bulunmayan insana yakışan budur. Milliyetçi Hareketin siyaset felsefesi de emekten, emekçiden yanadır” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da Mutluluğun Resmi Çiziliyor…

Batık belediyeden, mucizevi mali başarı ve devasa hizmetlerle mutluluğun resmine uzanan öykü, mazbata ve devir …

Semt Pazarında Bile Artık Dilimle Satılıyor!

  Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında bir esnaf kilosunu 40 liradan satamadığı karpuzu dilimleyerek satmak …

TZOB MART AYINDA ÜRETİCİ VE MARKET FİYATLARINDAKİ DEĞİŞİMİ AÇIKLADI….

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir