16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / ‘Trafikte yalnız değiliz’

‘Trafikte yalnız değiliz’

Adana’da polisler sokak hayvanlarının trafikte zarar görmemesi ve yaralı ve ölmüş hayvanların kazalara sebebiyet vermemesi için sürücüleri bilgilendirdi.Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bu kez trafikte sokak hayvanlar için bilgilendirme yaptı. Şehit Temel Cingöz Anadolu Lisesi öğrencilerini bilgilendiren ardından ise öğrencilerle birlikte uygulama yapan trafik polisleri yoldan geçen araçları tek tek durdurdu.

HER CAN KUTSALDIR

‘Her can kutsaldır. Araç trafiği içerisinde yaralanmış veya ölmüş bir hayvan gördüğünüzde lütfen durup müdahale ediniz’ yazılı broşürleri sürücülere dağıtan polisler, sürücüleri tek tek bilgilendirdi. Polisler, sokak hayvanlarının trafikte zarar görmemesi için uyulması gereken kurallar hakkında sürücülere bilgiler verdi. Uzun süren bilgilendirmenin ardından uygulama sona erdi.

ŞU BİLGİLER PAYLAŞILDI

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirme paylaşımında ise konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi;

“Araç Sürücülerine; Şehit Temel Cingöz Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ile birlikte, sokak hayvanlarının trafikte zarar görmemesi için uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yaptık. Lütfen Unutmayalım Karayollarında yalnız değiliz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir