2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Topuz’dan Kardeş Belediye Memmingen’e Ziyaret…

Topuz’dan Kardeş Belediye Memmingen’e Ziyaret…

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Karataş Belediyesi ile Kardeş Şehir olan Memmingen’e davet üzerine ziyarette bulunarak Kardeşlik anlaşmasını yeniledi.

Almanya’nın Memmingen ilçesinde düzenlenen Kardeş Şehirler etkinliği ile Memmingen Belediyesinin daveti üzerine düzenlenen programda Memmingen ’e Kardeş olan 7 faklı ilçenin katılımı ile farklı kültürlerin bir araya gelmesi sağlandı.

Memmingen Belediye Başkanı Manfred Schilder, etkinliğe katılım gösteren Karataş Belediye Başkanına teşekkürlerini ileterek Karataş ile olan bağların yapılan anlaşma ile daha da güçlendirileceğini ve belediyelerin uyum içerisinde güzel çalışmalara imza atacağını belirttiler.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz yaptığı açıklama ile ; “30 yıldan fazla süredir Kardeşlik ilişkilerimizin devam ettiği Memmingen Belediyesi ile Anlaşmamızı yenileyerek, ilişkilerinin pekiştirilmesi sağladık. Memmingen’e yaptığımız ziyaret ile Karataş’ın tanıtımını sadece Kardeş Şehrimize değil, farklı ülkelerden etkinliğe katılan diğer şehirlere de tanıtma fırsatımız oldu. Akdeniz’in en nadide ilçelerinden biri olan ilçemizin, yerel de olduğu kadar ulusal platformlarda da tanıtılması Karataş’ın gelişimine katkı sağlayacağı gibi bölgenin kalkınmasına da fırsat sunacağına inanıyoruz. Gerçekleştirilen program kapsamında Memmingen Belediyemiz ile kardeşlik ilişkisi kuran farklı ülkelerden birçok kültür ile de tanışma fırsatımızın olduğu etkinlikte Memmingen Belediye Başkanımız Sn. Manfred Schilder ile yenilediğimiz anlaşmanın Karataş için hayırlı olmasını temenni ediyor, bizleri davet ederek onurlandıran Memmingen Belediye Başkanımız Sn. Manfred SCHILDER’e ve tüm sıcaklıkları ile bizleri ağırlayan Memmingen halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. “dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir