14 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Topuz, Yerel Siyasetin Önemli İsimlerini Ağırladı…

Topuz, Yerel Siyasetin Önemli İsimlerini Ağırladı…

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Huriye Küpeli Kan ve Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Ekiz’i makamında ağırladı. Bu önemli ziyaret, yerel gündem ve belediyecilik konularında kapsamlı bir sohbetin gerçekleşmesine olanak sağladı.

Başkan Topuz, yerel yönetimlerin önemini ve Karataş’ın gelişimi için yürütülen projeleri konuklarıyla paylaştı. Yerel yönetimlerin kentlerin kalkınması ve halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesinde oynadığı kritik rol üzerinde duruldu.

Huriye Küpeli Kan ve Adnan Ekiz, yerel yönetimler ve belediyecilik alanındaki tecrübelerini ve vizyonlarını paylaşırken, Karataş Belediyesi’nin projeleri ve uygulamaları hakkında bilgi aldılar. Görüşmede, yerel yönetimlerin işbirliği ve koordinasyonunun önemine vurgu yapıldı.

Bu ziyaret, yerel yönetimler arasında bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik eden ve yerel yöneticiler arasındaki işbirliğini güçlendiren bir platform olarak değerlendiriliyor. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ziyaretçilere Karataş’ın geleceği için yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Başkan Topuz, görüşmenin sonunda, “Karataş için en iyisini yapma hedefimiz doğrultusunda, yerel siyasetin değerli isimleriyle gerçekleştirdiğimiz bu tür görüşmeler, bizim için oldukça değerli. Yerel gündemimizi ve belediyecilik anlayışımızı paylaşmak, Karataş’ın geleceği için önemli fikir alışverişlerine vesile oluyor” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir