3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Afet Riski Yönetimi Eğitimiyle Afet Sonrası Hizmetlerde Duyarlılığı Artırıyor…

Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Afet Riski Yönetimi Eğitimiyle Afet Sonrası Hizmetlerde Duyarlılığı Artırıyor…

Bu önemli eğitim, Sivil Toplum için Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation’ın Yerel Güçlenmeye Destek Fonu hibesi ile 27 Eylül’de Adana Selman-ı Pak Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde, afetlerin toplumsal cinsiyet üzerindeki etkisi, kadınların afetlere nasıl tepki verdiği ve ihtiyaçlarının nasıl karşılanabileceği gibi konularda detaylı bilgilendirmeler yapıldı.
Bu eğitim, “Kadın Koalisyonu Afet Koordinasyon Ağı: Kadınlar için Kadın Projesi” kapsamında düzenlendi. Eğitime Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi, diğer ilçe belediyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.
Kadın Yaşam Merkezi, Adana’da meydana gelen deprem felaketinden zarar görenlere destek verme amacını taşıyor. Proje kapsamında, deprem sonrası etkilenen kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar için güvenli sosyalleşme alanları oluşturulması planlanıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir