18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / TOGG CEYHAN YOLLARINDA…

TOGG CEYHAN YOLLARINDA…

Türkiyenin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG’u makam aracı olarak Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar’da TOGG’u tercih ederek Ceyhan Ticaret borsasına makam aracı olarak TOGG’u kazandırdı.Baskan Aydar TOGG’un Ceyhana hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AYDAR TOGG’U VATANDAŞ ÇOK SEVDİ

Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar Türkiyenin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un seri üretimine geçmesinin ardından çok tutulan bir ara olduğunu bu yüzden bizde Borsa olarak makam aracımızı TOGG’dan yana kullandık ve çoğu vatandaşlarımızdan TOGG almak için sırada bekliyorlar kısaca bizler vatandaş olarak TOGG’u çok sevdik dedi.

BAŞKAN ÜNAL KURT BİZDE TOGG ALACAGİZ

Ceyhan ulaştırma esnaf odası başkanı Ünal Kurt.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın talimatları ile Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG şer üretimine geçilmesinin ardından ülkemizde ilgi odağı olmaya devam ediyor.Bizde Ceyhan ulaştırma esnaf odası olarak TOGG alabilmek için müracatımızı yaptık.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir