27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / TIR’I YAĞMAYACAKLARDI…

TIR’I YAĞMAYACAKLARDI…

Ceyhan’da 13 aracın birbirine girdiği, 2 kişinin hayatını kaybedip, 8 kişinin yaralandığı kazanın ardından bazı kişilerin beyaz eşya yüklü bir TIR’ı yağmalamak istedikleri ortayla çıktı. Polis, bir TIR sürücüsüne ait 25 bin lira parayı da bir yağmacının elinden kurtardı.

Kaza yolun kenarındaki mezarlığa ait otluk alanda çıkan yangından dolayı oluştu. aşırı duman, Sürücüler ile görgü tanıklarının anlattığına göre, göz gözü görmeyen dumanın içine giren araçlar birbirlerine arka arkaya çarptı. Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, adeta savaş alanına dönen 13 aracın hurdaya döndüğü kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Zeybek, kazaya, yol kenarında yakılan otluk alandaki dumanın sebep olduğunu söyledi. Zeybek, “Burası tarla değil otluk. Otluk alanı birileri yakmış, o da görüş alanını kapatmış, felaket şu an. Bir otun yakılması nelere mal oldu.” dedi.

Görgü tanıklarından yol kenarında fıstık temizliği yapan işçilerden biri şunları kaydetti: “Burası yeni Ceyhan asri mezarlığı, sürekli duman geliyordu. Dumandan sonra tam bir karanlık çöktü. Ondan sonra sesler duymaya başladık. 4-5 kişinin sesini duyunca yola koştuk. Araçları durdurduk, kazayı fark ettik. Otluk yangınını söndürene kadar zaten kaza da oldu. Hiçbir şey görünmüyordu, kazanın içine giremedik. Bakalım yaralı varsa kurtaralım dedik. Giremedik, imkansız yani. Aşırı bir şekilde dumandı.”

Kazaya karışan TIR sürücüsü Şakir Seçkin Fidan ise olayın ardından yağma yapmak isteyen kişilerle karşılaştıklarını söyledi. Fidan, “İnsanlık diye bir şey kalmamış, bu durumda bile yani. Biz bu durumdayken araçlarımızın kapılarını açıp içine giriyorlar. Yükümüzü yağmalamaya çalışıyorlar.” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir