19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / TATLILAR KOCAİSPİR’DEN…

TATLILAR KOCAİSPİR’DEN…

Cumhur İttifakı’nın  Ak Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “31 Mart akşamı yepyeni bir dönemin kapılarını birlikte açacağız. Bu dönemin adı Adana’nın altın çağı olacak” dedi.

AK Parti Saimbeyli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kocaispir, Cumhur İttifakı Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz’e çıktığı yolda başarılar diledi.

AK Parti 27. Dönem Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte Cumhur İttifakı Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz’in seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Kocaispir, daha sonra Cengiz ve ilçe başkanları ile birlikte esnafı gezdi. Perşembe pazarını ziyaret eden Kocaispir pazarcı esnafının istek ve taleplerini dinledi, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti.

SU VE YOL MESELESİ BOYNUMUZUN BORCU

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara hitap ederek ilçe gezilerinde çokça su ve yol şikâyetleri aldığını dile getiren Kocaispir “Saimbeyli’nin yıllardan beri beklediği grup yollarının yapılması ile ilgili kanayan bir yaramız var. İl özel idaresi döneminde bu konuda daha bir hassasiyet vardı. Maalesef sonrası için üzülerek söylüyorum bir ihmalkârlık var. Hele son 5 yılda telafisi imkânsız bir şekilde yollarımız bozuldu. Gittiğim her yerde şikâyet alıyorum. Birçok mahallede su ve yol sorunları var. Su ve yol meselesini ivedilikle masaya yatırmak bizim boynumuzun borcu oldu.”diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir