6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Tartıştığı kişiyi tabancayla ağır yaraladı…

Tartıştığı kişiyi tabancayla ağır yaraladı…

Adana’da akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mehmet G., tartıştığı Yılmaz Sucu’yu (55), tabancayla göğsünden ve kolundan vurarak kaçarken karşısına çıkan ve olayla alakası bulunmayan İbrahim Güven‘i de mermisi bitince silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladı. Olayın ardından kendini eve kapatan Mehmet G., polis tarafından gözaltına alındı.

Olay,  Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi’nde meydana geldi. 3 katlı binanın zemin katında yalnız yaşayan ve akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen Mehmet G., evinin sokağından geçen ayakkabı imalatçısı Yılmaz Sucu ve yanındaki arkadaşlarıyla henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından olayın yaşandığı yerin yaklaşık 100 metre uzağındaki çay ocağına giden Sucu, burada arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Evindeki ruhsatsız tabancayı alan Mehmet G., tartıştığı Sucu’nun yanına yaklaşıp, 2 el ateş etti. Göğsüne ve koluna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Sucu, oturduğu tabureden yere düştü. Olayın ardından kaçan ve havaya ateş açan şüpheli, bu kez yolda daha önceden tartıştığı ancak olayla ilgisi olmayan İbrahim Güven ile karşılaştı. Güven, silahtaki mermilerin bittiğini fark edince bu kez tabancanın kabzasıyla saldırdı. Güven’i başından yaralayan Mehmet G., kendisini evine kapattı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Sucu, ambulans ile Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Sucu’nun durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kendisini eve kapatan Mehmet G. ise polis tarafından gözaltına alındı. Başından yaralanan Güven ise polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Mehmet G.yi sorguya alan polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir