23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Tarihimize sahip çıkacağız…

Tarihimize sahip çıkacağız…

TARİHİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Göreve geldiklerinde tarihe sahip çıkacaklarını belirten Karalar, ”Adana başlı başına bir tarih kenti Seyhan ise bu tarihin merkezi. Yıllardır Adana’nın tarihine sahip çıkılmadı. Şuan bulunduğumuz Ali Münif Yeğenağa Caddesi Adana’nın sembol caddelerindendir. Ancak gelin görün ki başta Tepebağ olmak üzere tarihimize sahip çıkamamışız. Bizler göreve geldiğimizde en önemli projelerimizden biride tarihimize sahip çıkmak olacak. Buram buram tarih kokan kentimizin turizm gelirlerinden faydalanılmasını sağlayacağız. Seyhan’ı cazibe merkezi yapabilirsek esnaf rahatlar, gelir artar, vatandaşın geliri artar, işsizlik azalır. Buda turizm ile olur. Baktığınız zaman Adana’nın en büyük sorunu istihdam ve işsizlik. Bizler tarihe sahip çıkarsak turist gelir, turizm gelişir iş olanağı sağlar”

 

ESNAF DERTLİ, ÇÖZÜM CHP
Büyüksaat esnafı iş yapmamaktan yakınırken, Karalar bölgenin canlandırılması gerektiğini söyledi.  Karalar, işsizlikteki en büyük nedenin AKP Hükümetinin ve belediyelerin şehre bakış açısı olduğunu söyledi. Karalar ”Bakın ülkede bazı şeyler yaşanıyor. Esnafın, işçinin, Emeklinin durumu ortada… bu anlamda Adana 4. Büyük il konumundan nerelere geldi. Gelir olarak bir dönem İstanbul’dan sonra 2. İdik amla gelin görün ki işsizlik almış başını gitmiş, işsizlikte birinciyiz.  Yaşanabilirlik sıralamasında ise 56’larda Adana bunları hak etmiyor. 2014 yılında önemli bir seçim var. Bu seçim sıradan bir yerel seçim olmayacak. Bu seçim halkın iktidarını getirecek. Bundan sonra halk iktidar olacak”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir