16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Taraftardan siyah çelenk…

Taraftardan siyah çelenk…

Adana Demirsporlu taraftarların dayanışması sadece bilet almakla kalmadı aynı zamanda da hakem  atamaları nedeniyle TFF Adana Bölge Müdürlüğüne siyah çelenk koydular.

Burada ilk konuşmayı Telat Şahin yaptı. Şahin, “Burada sadece Adana Demirspor’un hakkını aramıyoruz. Türk futbolunun tüm takımlarının hakkını aramak için buradayız. Futbol Federasyonu ve MHK tüm takımların hakkını teslim etmeli. Tüm takımlara adil ve eşit yönetim istiyoruz. “dedi.

Daha sonra ise Adem Tel, TFF ve MHK’ye seslendi. Tel, “Geçen sene bizi Adana’da katleden Ali Şansalan yine Beşiktaş maçına veriliyor.  Geçen yıl yine İstanbul’da Başakşehir maçında bizi katleden Arda Kardeşler, yine İstanbul’da Başakşehir maçına veriliyor. Atamalar yapay zeka ile yapılıyor. İnsanların aklıyla dalga geçmesinler. Adana Demirspor Avrupa’ya, ligde şampiyonluğa oynamasın diye geçen yıldan beri bize karşı hareket var. Bunun sonuna kadar takipçisi olacağız.  Bu iş yoluna girene kadar mücadeleye devam edeceğiz.” diye seslendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir