27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Takside çıkan yangın, bir anda etrafı sardı!

Takside çıkan yangın, bir anda etrafı sardı!

Adana’da su almak için bakkala giren taksicinin aracı bir anda alev alev yanmaya başladı. Takside başlayan yangın bakkala ve iki katlı binaya sıçradı. Alevlerin hızla yükseldiği yangın etrafı küle çevirirken o anlar kameraya yansıdı.

Adana‘nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesinden meydana gelen olayda iddiaya göre taksi sürücüsü Kemal T. su almak için bir bakkalın önünde aracını park etti. Taksiden inen Kemal T. bakkaldan su istedi. Ancak bu sırada takside yangın başladı.

Son dakika... Takside yangın çıktı, iş yeri ile iki katlı ev yandı

Bakkal sahibi Hasan Tavacı ve taksici yangını söndürmek istedi. Ancak yangın bir anda büyüyerek bakkalı ve iki katlı evi sardı. Hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangın büyüyerek bakkal dükkanını ve iki katlı evi tamamen sardı.

Son dakika... Takside yangın çıktı, iş yeri ile iki katlı ev yandı

Ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Yangından sonra taksi demir yığınına dönerken, bakkal da küle döndü. Evin iki katında da maddi hasar meydana geldi. Çıkan yangın ise etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla an be an görüntülendi.

Son dakika... Takside yangın çıktı, iş yeri ile iki katlı ev yandı

Bakkal dükkanı sahibi Hasan Tavacı, dükkanının önünde bir taksinin durduğunu içinden inen şahsın su istediğini suyu verdiği sırada takside yangın çıktığını belirterek, “Ben ve taksi sahibi yangına müdahale ettik ancak söndüremedik. Yangın bir anda büyüdü ve tüm binayı sardı. Hiçbir şey yapamadık. Çok büyük maddi hasarım var. Ne olduğunu anlamadan yangın çıktı canımızı da zor kurtardık” dedi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir