26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Sulama Kanalında Bir Boğulma Daha…

Sulama Kanalında Bir Boğulma Daha…

Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 15 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu. Kayıp çocuğun arkadaşı gözyaşı dökerken, çevredekilerin çocukların şaka yaptığını düşünerek yardım etmediği iddia edildi.

Olay, Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi üzerindeki DSİ’ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, Ali Şenol (15) ve arkadaşı Metin Uludede (11) bisikletle dolaşmaya çıktı. Bisikletlerinin bozulması üzerine yürüyerek eve dönen arkadaşlardan Ali Şenol, serinlemek için sulama kanalına atladı. Yüzme bilmeyen Şenol, akıntıya kapılarak batıp çıkmaya başladı. Yüzme bilmediği için suya atlayamayan Uludere ise bağırarak vatandaşlardan yardım istedi. Ancak vatandaşlar çocukların şaka yaptığını düşünerek yardım etmedi. Şenol ise kısa süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Şenol’un sudan çıkamadığını gören vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sualtı polisi, Şenol’un gözden kaybolduğu yerden suya girdi. Şenol’un arkadaşı Uludede ise uzun süre gözyaşı döktü.

Polis, Şenol’u arama çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir