18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Suçüstü yakalanan hırsız: “Görüntüdeki bana benziyor ama o ben değilim”

Suçüstü yakalanan hırsız: “Görüntüdeki bana benziyor ama o ben değilim”

 

Adana‘da motosiklet çaldıktan sonra aranan ve klima ünitesi çalarken suç üstü yakalanan hırsız güvenlik kameralarındaki şahsın kendisine benzediğini ama kendi olmadığını ileri sürdüğü  Adana’da motosiklet çaldıktan sonra aranan ve klima ünitesi çalarken suç üstü yakalanan hırsız, güvenlik kameralarındaki şahsın kendisine benzediğini ama kendi olmadığını söylediği öğrenildi.

Olay, 9 Ocak günü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Doruk Apartmanının otoparkından motosikletin direksiyon kilidi kırılarak çalındı. Sahibi bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliğine şikayette bulundu. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede güvenlik kamerasından hırsızın Omar İbrahim olduğunu saptadı. Polis her yerde hırsızı ararken Ziyapaşa Mahallesinden baz istasyonundan klima çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis klima hırsızını kovalayıp yakaladı. Zanlının motosikleti çalan İbrahim Omar oluğu belirlendi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan şüphelinin, söz konusu hırsızlık olaylarıyla ilgili suçlamaları kabul etmediği güvenlik kameralarına ait görüntüler için de “Bana benziyor ama o kişi ben değilim” savunması yaptığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir