6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / SONER ÇETİN 30 AĞUSTOS’TA ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAK !

SONER ÇETİN 30 AĞUSTOS’TA ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAK !

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çifte törenle kutlayacak,  9 toplu açılış gerçekleştirecek.

HALKLA BÜTÜNLEŞTİ, HALKI YANINDA GÖRDÜ

9,5 yıldan bu yana Belediye Başkanlığını sürdüren ve halkla bütünleşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yıl toplu açılışlar düzenlediklerini belirterek, bu yıl da yine toplu açılış yapacaklarını ve 30 Ağustos zafer bayramını konserle kutlayacaklarını belirtti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halka hizmetin, hakka hizmet olduğu inancıyla hizmetlerini başarıyla sürdürdüklerini, birlikte hizmet veren mesai arkadaşlarının da büyük katkı sağladıklarını belirterek şöyle dedi;

“Benim güzel hemşehrilerim, 2014 yılında her yıl bir toplu açılış töreni yapacağım diye sizlere bir söz vermiştim., Bu güne kadar sözümün gereğini yerine getirdim. 9.5 yıl oldu, ve 9’uncu toplu açılış törenine sizleri bugüne davet ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacağız, aynı zamanda da toplu açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Bu arada gençlerimizin de hoşuna gidecek bir konserle sizlerle buluşacağız, hepinizi bekliyorum. 10’uncu yıl açılışta loding onu da ilan ettik, sizlere söyledik, hepinizi bekliyorum. 30 Ağustos’ta çifte bayram yaşayacağız”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir