4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Son haftaya dopdolu bir programla giriyor…

Son haftaya dopdolu bir programla giriyor…

Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları iş birliğiyle düzenlenen 22. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, son haftasında 7’den 70’e herkese hitap eden oyunlarla devam ediyor. Festivalin son haftasında, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “Seksen Günde Devr-i Alem”, “Karmakarışık’’ oyunları ile İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “Yıldızların Altında” oyunu Merkez Park’ta; İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “Bay Z” ve” Turta Girmemiş Orman (Çocuk Oyunu)” adlı oyunları Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi’nde 14 – 21 Haziran 2021 tarihleri arasında tiyatroseverlerle buluşacak.
ÖNLEMLER ALINDI
Türkiye’nin en uzun soluklu tiyatro festivali, bu yıl 21 Haziran’da sona erecek. COVID-19 pandemisi nedeniyle bu yıl kısıtlı sayıda izleyicinin ağırlanacağı ve tüm önlemlerin alınacağı festivalde, bu yıl oyunlar Adana Merkez Park Amfi Tiyatro Park ve Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi’nden sahnelenecek. Oyun temsilleri öncesinde seyircilerin ateşi ölçülecek, HES kodları kontrol edilecek ve biletlerdeki QR kodların okutulmasıyla seyirciler temassız bir şekilde salona alınacaklar. Oyun bitimine kadar seyircilerin maske ile oyunu izlemesinin zorunlu olduğu festivalde, görevli tüm personel de maske ve siperlik kullanacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir