Adana’da Abdullah İtik, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında 8 kez ‘uzaklaştırma kararı’ çıkarttığı eşi Özge İtik’in bulunduğu taksinin önünü silahla kesti. Taksici duruma müdahale etti, ancak İtik onu tabancayla uzaklaştırdı; sonrasında eşini zorla araçtan indirip, genç kadına sokak ortasında dehşeti yaşattı. Bir elinde silahını tutan şehir eşkıyası, diğer eliyle de sokak ortasında kadını dövüp, sokak ortasında ona dehşeti yaşattı. Tüm bu anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Saldırgan, polisin geldiğini görünce aracına binip kaçtı; yaralanan kadın da hastaneye kaldırıldı. Abdullah İtik her yerde aranıyor.

8 UZAKLAŞTIRMA KARARI

Tepki çeken görüntüler, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Kiremithane Mahallesi’nde kaydedildi. İddiaya göre Abdullah İtik, boşanma aşamasında olduğu ve hakkında 8 kez uzaklaştırma kararı çıkartan eşi Özge İtik’i barışmak için ikna edemedi. Olay günü, genç kadının bulunduğu ticari taksinin önünü silahla kesen Abdullah İtik, önce kendisine müdahale etmek isteyen taksiciyi tabanca uzaklaştırdı; sonra da Özge İtik’i zorla araçtan indirdi.

SİLAH ÇEKİP DARP ETTİ

İkili arasında yaşanan arbedede şehir eşkiyası, bir yandan elinde silahını tutarken, diğer yandan da kadını darp edip, yerlerde sürükledi. Sokak ortasında yaşanan dehşet anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polisin geldiğini gören Abdullah İtik, önce silahının şarjörünü çıkarttı: sonra da eşi Özge İtik’i bırakıp, olay yerinden kaçtı. Polis, şüphelinin peşine düşerken, yaralı olan kadın da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma da sürüyor.