17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Şoförlere ‘öfke kontrolü’ eğitimi…

Şoförlere ‘öfke kontrolü’ eğitimi…

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce Halk Otobüsleri Kooperatifleri desteği ile halk otobüsü şoförlerine öfke kontrolü eğitimi verildi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve Psikolojik Danışman Nevzat Özer ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger’in de katıldığı eğitim, şoförler tarafından büyük ilgi gördü.

Psikolog Emel Erdal, Psikolog Kerem Özcan ve Psikolog Merve Pazar tarafından düzenlenen eğitimde, şoförler iletişimin önemi, etkili iletişim teknikleri, iletişim engelleri, öfke ve öfke kontrolü için yapılması gerekenleri öğrendi.

Asıl amaçlarının zor bir görevi ifa eden şoförlerin psikolojik sağlamlığını artırmak olduğunu dile getiren Özer, şoförlerin öfkelerini kontrol altına alacak teknikleri kullanmalarını ve vatandaşlarla iletişim tekniklerini yerinde kullanmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Müdür Özer, ‘’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devletin şefkat yüzüdür. Hasarlı gönüllere şifa olma gayesiyle, gece gündüz demeden uzmanlarımızla birlikte şehit, gazi, yaşlı, engelli, kadın, çocuk, aile başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Toplumun her kesimi ile yakın temas ve ilişki içinde olacağız’’ dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir