8 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Şimşek, yarın Bursaspor’u ağırlayacak…

Şimşek, yarın Bursaspor’u ağırlayacak…

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Adana Demirspor, yarın Bursaspor ile yapacağı maçın son hazırlıklarını sürdürüyor.
“Derbi” maçta Adanaspor ile berabere kalan ve ligde şu ana kadar oynadığı toplam 4 maçta bir galibiyet 3 de beraberlik alan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor, çalışmalarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker yönetiminde sürdürüyor.
Adana Demirspor’da sakatlığı geçen Rassoul ve Carayol’da katıldı. Kulübün sağlık ekibi tarafından tedavileri tamamlanan iki oyuncu artık takımla çalışacak. Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da Kosecki ve Traore ise takımdan ayrı düz koşu yaptılar.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği başkanlığına yeniden seçildi.1. Lig Kulüpler Birliği Derneği’nin Genel Kurul Toplantısı sonucunda Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yeniden başkanlığa seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu da yayınladığı mesajla Murat Sancak ve yönetim kuruluna yeni dönemi için başarı diledi.
Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda yarın saat 19.00’da başlayacak Adana Demirspor-Bursaspor maçını Özgüç Türkalp, Mehmet Şahan Yılmaz ve Emrah Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Dördüncü hakem olarak ise Sinan Dereci görev alacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir