Adana Demirspor’da yönetim, bir yandan mali krizi aşmaya çalışırken, diğer yandan da takımda giden oyuncuların yerine yeni isimler bulmak için transfer çalışmalarına hız verdi.. Yeni yılın ilk haftasının da yoğun geçmesi bekleniyor..

AYRILIK RÜZGARI

Mavi Şimşeklerde yönetim, kulüpte yaşanan mali krizi aşmaya çalışırken, ayrılıklar da ardı ardına yaşanıyor.. Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues’in sözleşmesi, karşılıklı olarak fesih edilirken; Ertaç ÖzbirJonas Svensson, M’Baya Niang ve Badou Ndiaye gibi isimlerin ayrılığı da kapıda.. Söz konusu oyuncularla yönetim arasındaki fesih görüşmelerinin devam ettiği; bu hafta içinde de durumun netlik kazanması bekleniyor..

GÖZLER YÖNETİMDE

Ardı ardına yaşanan ayrılıklar sonrasında; sezon başında Hırvatistan’ın NK Osijek takımına kiralanan Jovan Manev, takıma geri çağrılıp, mavi-lacivertlilerle çalışmalara başladı.. Sezon başında Kızılyıldız’a transfer olan Cherif Ndiaye de geri dönmek için mavi-lacivertli yönetime mesaj gönderdiği öne sürüldü.. Teknik Sorumlu Serkan Damla ile yola devam etme kararı alan yönetimin ise, bu hafta içinde yeni transferleri de açıklaması bekleniyor…