9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sığır Tüberkülozu Eğitimi Adana’da Düzenlendi…

Sığır Tüberkülozu Eğitimi Adana’da Düzenlendi…

Sığır tüberkülozu, hayvancılık sektöründe önemli ekonomik kayıplara yol açabilen bulaşıcı bir hastalıktır. Bu eğitim, hastalığın takibi ve kontrolünde kullanılan tüberkülin testinin doğru uygulanması ve sonuçlarının doğru yorumlanması konusunda bilgi vermek amacıyla düzenlendi.

Eğitimde, sığır tüberkülozu hastalığı hakkında genel bilgiler verildi, hastalığın belirtileri, yayılımı ve kontrol yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi paylaşıldı. Ayrıca, tüberkülin testinin nasıl uygulanacağı ve sonuçlarının nasıl değerlendirileceği konusunda pratik bilgiler verildi.

Hüseyin Eş ve Mehmet Nuri Kökçüoğlu, eğitimin açılışında birer konuşma yaptı. Her iki yetkili de sığır tüberkülozu hastalığının önemine ve bu hastalığın kontrolünde tüberkülin testinin önemine dikkat çekti.

Bu eğitim, sığır tüberkülozu hastalığının kontrolünde ve takibinde görevli olan veteriner hekimler, teknisyenler ve diğer ilgili personel için çok değerli bir fırsat oldu. Eğitim, katılımcıların bu konuda bilgi ve becerilerini artırmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlendi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir