27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / SEYİTHAN YILDIZ’DAN SEYHAN’A İMAR VURGUSU…

SEYİTHAN YILDIZ’DAN SEYHAN’A İMAR VURGUSU…

Yeniden Refah Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Seyithan Yıldız ve beraberindeki heyet ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne (ÇGC) nezaket ziyaretinde bulundu.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetimi tarafından karşılanan Seyhan Belediye Başkan Adayı Seyithan Yıldız ile İl SKM ve kadın Kolları Başkanı Hatice Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Habip Kocabey, Seyhan İlçe Yöneticisi İsmail Aydın, İl Kadın Kolları Siyasi İşler Başkanı Özgül Yılmaz ve Danışman Yakup Oruç Seyhan’ın sorunları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

YILDIZ, “SEYHAN’IN İMAR YAPISI DEĞİŞMELİ”

Yeniden Refah Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Seyithan Yıldız, Adana’nın yanısıra ülkemizin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan’ın çarpık kentleşme kurbanı olduğunu vurgulayarak, “Seyhan’da bugüne kadar görev alan Başkanlar ilçemizin imarını resmen görmezden gelmiş ve bunun sonucunda çarpık kentleşme oluşmuştur. Yeniden refah belediyeciliği anlayışıyla Seyhan Belediyesi’ne öncelikle ahlaklı bir yönetim modeli gelecektir. Ardından imar sorununu çözüme kavuşturacağız. Çarpık kentleşmeyi kentsel dönüşümlerle dikeyden yatay mimariye getireceğiz. Bu yapacağımız çalışma ile sadece imar sorunu değil ilçemizin sosyal ve ekonomik sorunları da birlikte çözülecek ve çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda yetişecektir. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan öncülüğünde bu seçimlerde tüm adaylarımızla birlikte zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerin demokrasi zaferi olarak gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir