Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sünnet şöleni, Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Ekonomik zorluklar nedeniyle evlatlarının sünnetini gerçekleştiremeyen ailelere destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, sünnet başvurusunda bulunan çocuklar ve aileleri katıldı. Davul zurna eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar, palyaço gösterileriyle mutluluklarını ikiye katladılar.

 

Başkan Akay, şölende yaptığı konuşmada Seyhan Belediyesi’nin vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için ellerinden geleni yaptığını söyledi. Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak sizin yanınızdayız, sıkıntılı günlerinizde ve mutlu günlerinizde. Bugün size yardımcı olabildiysek, bu bizim için mutluluk verici. Evlatlarımızın sünnetleri hayırlı, uğurlu olsun. Allah mutluluklarını daim etsin.” dedi.

Başkan Akay, çocuklarla birlikte çiftetelli oynayarak onların mutluluklarına ortak oldu ve sünnet olan çocuklara futbol topları hediye etti. Ayrıca, hatıra fotoğrafı çekimi de yapıldı.

 

Şölende, ailelerin halay çekmeleri ve çocukların oyunları ile devam edildi. Çocukların sünnet operasyonları, şölen sonrasında özel bir hastanede gerçekleştirilecek.