19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan’da “Kahve Evi” hizmete açılıyor…

Seyhan’da “Kahve Evi” hizmete açılıyor…

Seyhan Belediyesi tarafından “Kahve Evi” açılışı ile alakalı yapılan açıklamada, “Kahve Evi”nin resmi açılışının, Kayalıbağ Mahallesi Musabalı Sokak’ta saat 16.00’da gerçekleştirileceği duyuruldu.

 

Bu yeni sosyal mekanın açılışı, Türk kahvesi ve çeşitli kahve envanterlerinin sergileneceği özel bir etkinlikle kutlanacak. Açılışa katılan ziyaretçilere, kahve çeşitlerinden ikramlarda bulunulacak. Seyhan Belediyesi, tüm vatandaşları bu özel açılış etkinliğine davet ediyor.

Kahve Evi’nin açılışı, Seyhan bölgesindeki sosyal ve kültürel yaşama yeni bir boyut kazandırması bekleniyor. Bu mekan, hem yerel halka hem de bölgeyi ziyaret eden turistlere, Türk kahvesinin zengin kültürünü ve çeşitliliğini deneyimleme fırsatı sunacak. Ayrıca, Kahve Evi’nin açılması, Kayalıbağ mahallesindeki sosyal etkileşimi artırarak, mahalle sakinlerine ve ziyaretçilere keyifli bir buluşma noktası sağlayacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir