17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Belediyesi’nden Antalyalı selzedelere yardım kolisi…

Seyhan Belediyesi’nden Antalyalı selzedelere yardım kolisi…

Seyhan Belediyesi geçtiğimiz hafta aşırı yağışlar nedeniyle selin vurduğu Antalya’nın Kumluca ilçesindeki selzedelere gıda, onarım ve temizlik malzemelerinden oluşan yardım kolileri gönderdi.
Yardımseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla hizmete açılan İhtiyaç Bankası, bu kez sel nedeniyle mağdur olan Kumluca’daki vatandaşlar için hizmet verdi. Mavi Ekipler, yardımseverlerin bağışladığı ürünlerden oluşan gıda paketlerini Kumluca’daki selzedeler için hazırlayıp kamyonlara yükledi. Aşırı yağışlar nedeniyle sel basan binalar için onarımı ekipmanlarının yanısıra Seyhan Belediyesi atölyelerinde üretilen temizlik malzemeleri ile iç ve dış cephe boyaları da sel bölgesine gönderilen malzemeler arasında yer aldı.
Seyhan Belediyesi’nin halkın refahı, huzuru ve mutluluğu için üretip, ürettiğini de paylaşan bir belediye olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Üretimden gelen gücümüzü ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Antalya’da yaşanan sel felaketi hepimizin derinden üzdü. Selden olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Selzede vatandaşlarımızın yaralarının sarılması konusunda sorumluluk hissettik ve yetkililerle yapılan görüşmelerin ardından sel basan binaların temizliği ve onarımı için boya, temizlik ve onarım malzemeleri ile selden etkilenen vatandaşlarımız için hazırladığımız gıda kolilerini ilgili makamlara teslim ettik. Vatandaşlarımızla dayanışmamızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir