26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / SEYHAN BELEDİYESİ FARKINI ORTAYA KOYDU…

SEYHAN BELEDİYESİ FARKINI ORTAYA KOYDU…

Seyhan Belediyesi, 10 Kasım anma programlarıyla da farkını ortaya koydu. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Atatürk’ü anmak ve anlamak’ konulu programa vatandaşlar başta olmak üzere belediye bürokrat ve çalışanları büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Karalar, Atatürk Anıtı’nda Valilik tarafından düzenlenen resmi anma programında özellikle vatandaşların arasında yer aldı. Tören alanında gelen STK temsilcileri ve vatandaşlarla tokalaşan, onlarla sohbet eden Başkan Karalar’ın bu günün anısına boynuna taktığı üzerinde Atatürk resmi bulunan siyah atkı dikkat çekti.

Seyhan Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde aynı saatlerde düzenlediği ‘Atatürk’ü anmak ve anlamak’ konulu programa da ilgi yoğundu. Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çalışanlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen program Atatürk’ün son anlarının canlandırıldığı bir film gösterimiyle başladı. Saatler tam 09.05’e geldiğinde Türkiye genelinde olduğu gibi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde de saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziği korosunun Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği programda sahne sanatçısı Ercan Kont mini bir şiir dinletisi sundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir