26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin, memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristler tarafından vurularak ağır yaralanan ve tedavi altına alındığı askeri hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Şahin’in (29) naaşı, Diyarbakır’da yapılan törenin ardından uçakla memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesine getirildi.
Şehidin cenazesi ilk olarak helallik alınması için Emek Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Burada şehidin Sur’da görev yapan kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Sercan Şahin, Katar’da çalışan babası Mehmet Şahin ve annesi Beyhan Şahin ile 5 yaşındaki kızı Pusat Şahin birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu.
Şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin’in annesi Beyhan Şahin, “Kuzuma doyamadım. Kuzuma nasıl kıydılar” diye ağıt yaktı.
Cenaze Ceyhan Abdulkadirağa Camii’ne getirildi. Burada şehit babası Mehmet Şahin güçlükle ayakta durdu. Şehidin naaşı katafalka konulduğunda yakınları tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin ayrıldığı eşi de Şahin’in tabutuna sarılıp ağladı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit uzman çavuşun naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Ceyhan Asri Mezarlığı’na götürüldü.
Törene, Adana Valisi Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir