18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “Sarıçam’da yoksulluğu kaldıracağım”

“Sarıçam’da yoksulluğu kaldıracağım”

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan aday adayı Av. Yusuf Özer, “Sarıçamlı hemşehrilerimiz çöplükte yaşamaya mahkum edilen ‘Haliçin Simonları’ olmayacaktır” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Özer, bereketli topraklar üzerindeki Sarıçam’da yoksulluğu kaldıracağı vaadinde bulundu.

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan aday adayı Av. Yusuf Özer, şöyle konuştu:

“Kaşgarlı Mahmut der ki “Ağılda oğlak doğsa, yamaçta otu biter”. Bizde de Sarıçam sözü olsun; “Sarıçam’da çocuk doğsa, ovada fidanı dikilir”. İlçemizi yeşil Sarıçam yapacağım. Sarıçamlı hemşerilerim çöplükte yaşamaya mahkum edilen “Haliçin Simonları” olmayacaktır.

İlçemizi bu durumdan hep beraber çıkartıp; çağdaş, modern, tertemiz ve yemyeşil bir ilçe yapacağız. Çöplüğü buraya engel olarak koyanlar, kaldırmayan ve kaldıramayanlar utansın. Çöplüğü Sarıçam’dan kaldıracağız! 0-6 yaş dönemindeki çocuklar için çocuk kitaplığı kuracağız. Türkiye’nin en zeki çocukları Sarıçam’dan çıkacak, Sarıçam bilginlerin, alimlerin, astronotların yetiştiği bereket kaynağı olacak. Sarıçam bereketli topraklar üzerinde. Ben Sarıçam’da yoksulluğu kaldırmayı yok etmeyi vadediyorum”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir