27 Temmuz 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / SANTEK toplantısı yapıldı…

SANTEK toplantısı yapıldı…

Adana Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısı gerçekleştirildi.
Adana Vali Yardımcısı Adem Arslan’ın başkanlığındaki toplantı Çukurova Kalkınma Ajansı’nda (ÇKA) gerçekleştirildi. Toplantıya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, MÜSİAD Başkanı Burhan Kavak, TÜMSİAD Başkanı Sami Karnas, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ile SANTEK üyesi kurum temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmalarını Vali Yardımcısı Adem Arslan ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan yaptı. Ardından, kentteki sanayi alanlarının tespit edilmesi konusunda kurul üyelerinin görüşleri alındı.
Toplantıda, sanayi üretiminin dönüşümünü sağlayarak cari açığın kapatılmasına destek vermek amacıyla, Adana özelinde ithal edilen ürünlerin yurt içinden temini konusunda bakanlığın sanayi sicil sistemi üzerinden tarama yapılarak, en çok ithal edilen ürünler ve bu ürünler ithal eden firmaların tespit edilmesi hakkında yapılan çalışmalarla ilgili kurul üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir