Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, transferde kısa ama net konuştu.. Sancak, kendisine yöneltilen sorularla ilgili olarak; “Gitmesi gerekenler gider; gelmesi gerekenler gelir” yorumunu yaptı..

TARAFTAR ENDİŞELİ

Mavi Şimşekler’de yönetim, bir yandan mali krizi aşmaya çalışırken, diğer yandan da kadro yapılanmasına ağırlık veriyor.. Şu ana kadar Younes Belhanda ve Kevin Rodrigues’in sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edilirken, M’Baye Niang, Badou Ndiaye, Jonas Svensson ve Ertaç Özbir ile de yol ayrımına gelindi.. Bu hafta oldukça hareketli günler geçiren mavi-lacivertlilerde taraftarlar da yaşananlardan dolayı endişeli..

GİTMESİ GEREKEN GİDER

Bir taraftar, söz konusu endişesini sosyal medyada Kulüp Başkanı Murat Sancak ile paylaştı.. Söz konusu taraftarın; “Sayın Başkan, sosyal medyada takımla ilgili haber kirliliği dolu. Neler oluyor? Lütfen bir açıklama yapın ki, ilk ağızdan duyalım neler olup bittiğini” yönündeki çıkışına Sancak, “Gitmesi gereken gider; gelmesi gerekenler de gelir. Nokta” yanıtını vererek, transfer dedikodularına da yanıt vermiş oldu.