29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Sami Büyükgöçer: “Gençliğe hizmet etmeyi sürdüreceğiz”

Sami Büyükgöçer: “Gençliğe hizmet etmeyi sürdüreceğiz”

Çukurova Belediyespor Futbol Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl yemeği bu yıl da gerçekleşirken, yemeğe kulübün Onursal Başkanı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile sürpriz yapan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da katıldı.

YÖNETİM KURULU TAM KADRO

Lagos Balık Restaurant’ta Çukurova Belediyespor Kulübü Başkanı Sami Büyükgöçer tarafından her yıl düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerine yönelik verilen  “Hoş geldin Yeni Yıl” yemeği hayli keyifli bir sohbet içerisinde geçti.  Yemekte Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek’in yanı sıra Adana Kabzımallar Odası’nın Onursal Başkanı Ali Batman ile birlikte Genel Sekreter Serhat Kanepeci ve yöneticiler Abdullah İspir, İlker Mengü, Harun Kaya, Suriye Eyi, Mehmetcan Keskin, Galip Can, Mustafa Çürük, Savaş Erol,  İsmail Atasoy ve Gürsel Diliçıkık da yer aldı.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Çukurova Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Sami Büyükgöçer, kulüplerinin kar amacı gütmeyen bir kulüp olduğuna dikkat çekerek, “Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ‘yeni yıla merhaba’ yemeğine her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan Onursal Başkanımız Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile yine bizlere sürpriz yaparak yemeğini  onurlandıran Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ve yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çukurova Belediyespor Futbol Kulübü olarak 1. Amatör Kümenin dışında değişik yaş kategorilerindeki faaliyetlerimizle birlikte gençliğe hizmet etmeyi sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.

“SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ ARTARAK SÜRECEK”

Çukurova’nın her alanda olduğu gibi sporda da “Gülen Yüzü” olarak bilinen Çukurova Belediyespor Kulübü Onursal  ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kurtarılması için mutlaka spor yapmalarını sağlamalıyız. Belediye olarak sadece futbolda değil, diğer branşlarda da spor kulüplerinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da, belediye olarak sporu çok önemsediklerini vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana branş ayrımı yapmaksızın amatör sporun maddi ve manevi olarak yanında yer aldık. Bundan sonra da almayı sürdüreceğiz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir