16 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Salı buluşmaları tam gaz…

Salı buluşmaları tam gaz…

Adana’nın iş, siyaset, cemiyet, spor ve STK temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Salı Gurubu geleneksel buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Kentin en seçkin mekânları arasında yer alan UPDOWN Eğlence merkezindeki akşam yemeği Salı Gurubu Başkanı Savaş Çokduygulu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Alanında birbirinden değerli iş insanlarının bir araya gelmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Çokduygulu, “Adana iş camiasının buluştuğu toplantıda kent sorunlarını ele alıyoruz. Salı Gurubu üyeleriyle birlikte yaşadığımız kentimize daha da faydalı olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu

SEYHUN VE DEVECİ EV SAHİBİ

Salı buluşmalarının ev sahipliğini ise, genç iş insanları Emrah-Gökhan Seyhun kardeşler ile Mehmet Deveci yaptı. Emrah Seyhun, yaptığı konuşmada bu birlikteliğin yıllar boyu sürmesini temennisinde bulunurken, Mehmet Device ise, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

KADIOĞLU’NA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Salı Gurubu yemeğine katılan Fenerbahçeliler Derneği Adana Şube Başkanı Ecz. Korhan Kadıoğlu’nun yaş günü dolayısıyla sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Tüm gurup üyeleri ve davetliler Kadıoğlu’nun yeni yaşını kutladı, sağlıklı bir ömür dileğinde bulundular.

E-MİNE COŞTURDU

Salı Gurubu’nun buluşma yemeğinde sanatçı E-Mine sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılan topluluğu mest etti. Salı Gurubu üyeleri, E-Mine’nin söylediği şarkılara hep birlikte eşlik etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir