26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Saldırgan Yakalandı…
ADANA'NIN CEYHAN İLÇESİNDE RESTORANDI BASIP 1'İ AĞIR 5 KİŞİNİN YARALANMASINA NEDEN OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN ZANLI POLİS TARAFINDAN KISA SÜREDE YAKALANDI (FATİH KEÇE/ADANA-İHA)

Saldırgan Yakalandı…

Ceyhan’da bir restorana yapılan tüfekli saldırıda 1’i ağır 5 kişi yaralayan zanlı Murat Çelik tutuklandı.
Dün akşam 23.10 sıralarında Sait Akman caddesinde bulunan bir yemek restoranına tüfekle ateş ederek CHP Gençlik Kolları üyesi Ziyacan Dedeoğlu’nu ağır, Restorant sahibi Yusuf Kayağan ile içerde bulunun müşterilerden Bora Caf, Mahir Karataş, Ali Kızılırmak’ı hafif yaralayan saldırgan, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel ekip tarafından yakalandı. Çevre güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler Çelik’in bir araç ile gezdiğini daha sonra işyerinin önüne gelerek tüfekle ateş ettiğini belirleyerek zanlıyı gözaltına aldı. Çelik ifadesinde işyeri sahibinin oğlu ile tartıştığını daha sonra olayı işlediğini itiraf etti.
Yapılan sorgulamanın ardından Adliyeye çıkarılan Murat Çelik, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ağır yaralanan Ziyacan Dedeoğlu’nun Adana Yenişehir Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir