15 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / ŞAKİRPAŞA ALT GEÇİDİ TÖRENLE AÇILDI…

ŞAKİRPAŞA ALT GEÇİDİ TÖRENLE AÇILDI…

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde temeli atılan Şakirpaşa Alt Geçidi, 102 gün süren çalışmanın ardından, dün düzenlenen törenle trafiğe açıldı. 200 milyon liralık yatırımla oluşturulan geçit, bulvarın doğu tarafındaki ikinci alt geçidi olma özelliğini taşırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, batı tarafına da iki adet alt geçit yapma amacında olduklarını belirtti.

‘’ADANA’NIN KİMSEYE İHTİYACI YOK’’

Açılış töreninde konuşan Zeydan Karalar, ‘’Millet ittifakı olarak neler yaptığımızı, alanı dolduran muhteşem kalabalık sergilemektedir. Göreve geldiğimizde belediyenin ağır borç yükü vardı. ‘Bir şey yapamaz’ deniliyordu. Yaptıklarımızı görünce şaşırdılar ve sustular’’ dedi. Karalar, şunları söyledi; ‘’ Görev süremde kente 2,6 milyon ton asfalt döküldü,  50 bulvarda asfalt yenileme çalışması yapıldı. Önceki döneme nazaran çok uygun fiyatlarla yaptık hizmetlerimizi. 303 adet iş makinesi aldık ve bunlar için bir kuruş dahi borçlanmadık. Adana’nın önü açık. Kimseye ihtiyacımız yok. Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nın batı tarafına da iki adet alt geçit yaparak buranın trafiğini otoban kadar rahatlatacağız. ’’ Konuşmanın ardından Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, alt geçidin açılışını yaptı. Tören sonrasında düzenlenen konserde sanatçı Sabahat Akkiraz sahne aldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir