19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / POS CİHAZI TABLADAKİ YERİNİ ALDI…

POS CİHAZI TABLADAKİ YERİNİ ALDI…

 Kredi kartının kullanım alanları her geçen gün artarken, seyyar satıcıların vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Adana’ da seyyar satıcılık yapan Nuri Şankar, vatandaşların nakiti olmadığını sürekli pos cihazı sormaları üzerine tablasına pos cihazı getirdiğini belirtti.

Şankar, günümüz ekonomisinde her ürünün fiyatının arttığını, insanların nakit para taşımaması üzerine tablasına pos cihazı getirdiğini şu cümleleri ile ifade etti. “ Beş yıldır tablada fındık ve meyve çeşitleri satıyorum. Son bir yıldır ise ekonomik koşullar sebebiyle her şeyin fiyatı arttı, doğal olarak benim ürünlerimin fiyatıda artınca tablama gelen insanlar nakiti olmadığı için ürünlerimi almaktan vazgeçiyordu. Sürekli kredi kartı geçiyor mu diye sorulunca bende cihazı getirdim kullanıyorum.”

“Çok talep vardı pos cihazı getirdim”

Tablasında kredi kartının geçerli olmadığı süreçlerde satışının sınırlı olduğunu söyleyen Nuri Şankar,“ Tablama pos cihazı getirmeden önce on müşterimden beşi ürünlerimi almadan geri dönüyordu. Pos cihazı getirdikten sonra kredi kartı ile almak isteyenler geri dönmüyorlar tabiki ekonomik şartlar dolayısıyla satışlarda sıkıntı mevcut fakat benim için bir müşteri bir müşteridir hepsi önemlidir. pos cihazına talep vardı bende getirdim” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir