26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Portakal bahçesinde yakalanan düzensiz göçmenlere vatandaşlar yiyecek ikram etti…

Portakal bahçesinde yakalanan düzensiz göçmenlere vatandaşlar yiyecek ikram etti…

Portakal bahçesinde vatandaşlarca bulunan ve aç kaldıkları fark edilen 29 düzensiz göçmene karpuz, simit ve su ikram edildi. Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi’ndeki bir portakal bahçesinde yabancı uyruklu çok sayıda kişinin bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi.
Ekipler ulaşıncaya kadar, aralarında kadın ve iki çocuğun da bulunduğu yabancı uyruklu 29 kişiye, aç kaldıkları için vatandaşlar tarafından karpuz, simit ve su ikramında bulunuldu. Polisler de düzensiz göçmenler arasındaki 2 çocuğa çikolata ve bisküvi verdi.Yiyecekleri ikram eden vatandaşlardan Engin Bayram, AA muhabirine, düzensiz göçmenlerin aç kalmalarına üzüldüğünü belirterek, “Bunları buraya bırakanlar utansın. Aç susuz bırakmışlar ve bir de para almışlar. Yazıktır, günahtır. Burada bunların yurdu yok, evleri yok. Bunları yapanları yakalamak lazım. Simit ikram ederken gördüğüm gülümsemeleri, dünyanın bütün malına bedeldir.” dedi.Düzensiz göçmenler sınır dışı edilecekPolis, yiyeceklerini bitiren düzensiz göçmenleri işlemleri için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekiplerine teslim etti.Öte yandan, polis ekipleri, yabancı uyrukluların İstanbul’a gitmek üzere yola çıktıklarını ve 15 gündür yolda olduklarını belirledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir