20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Yaşam / Polis teşkilatının 170 yıl dönümü…

Polis teşkilatının 170 yıl dönümü…

POLİS TEŞKİLATI’NIN 170. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Türk Polis teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü kutlama törenine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, ” Emniyet teşkilatımız halkın ve çağın gereklerine uygun, insan haklarına saygılı güvenlik ve özgürlük dengesini iyi kuran, yakalamaktan ziyade önleyici tedbirleri önemseyen, sağladığı güven ve huzur ortamıyla gururlanan; ‘sizden biriyiz, sizler için varız’ diyen bir yapıdadır. Teşkilatımızın 170. kuruluş yılı dönümünde tüm şehit polislerimizi rahmet, gazilerimize de minnetle anıyoruz.” Dedi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ise konuşmasında “ bir buçuk asrı aşkın engin deneyimli, eğitimli insan gücü, modern araç ve gereç donanımlı ülkemizin yüz akı durumuna gelmiş olan emniyet teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm teşkilat çalışanlarımıza kazasız, belasız görevler diliyorum” dedi.

Törene Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve meslek grubu başkanları ile emniyet mensupları katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir