27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Pir Sultan Abdal Kültür Derneği 25.Yılını Kutluyor…

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği 25.Yılını Kutluyor…

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adana Şubesi, 25.kuruluş yıldönümünü Dostluk ve Dayanışma Gecesi’yle kutlayacak. ÇGC’yi ziyaret ederek, Başkan Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç’e 25.kuruluş yıldönümü gecesi hakkında bilgi veren Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Şükrü Şahin, derneğin kuruluşundan bu güne kadar emek veren tüm başkan ve yöneticilerini saygıyla andıklarını söyledi ve kuruluş yıldönümü çalışmalarına destek veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da teşekkür etti.

Şube Sekreteri Sinan Toprak ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Karaoğlan’ın da hazır bulunduğu ÇGC ziyaretinde, 30 yıldır tüm ülkede, çeyrek asırdır da Adana’da mücadele yürüttüklerine vurgu yapan Şükrü Şahin, “Tarihin hiçbir döneminde Hızır Paşalar eksik olmadı. Ama bu Hızır Paşaların karşısında direnen, bayraklaşan Sultanlar da eksik olmadı. ‘Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan’ diyen Pir Sultan Abdal’ın yolundan yürümeye devam edeceğiz. ‘Yol cümleden uludur’ şiarından hareketle ‘gönül kalsın yol kalmasın’ demeye devam edeceğiz. Yolumuza hizmet ikrarımızdır, ikrarımızdan dönmeyeceğiz” dedi.

Başkan Şahin, “Hizmet bayrağını geçmişten bugüne taşıyan başta Hacı Bektaş Dergahı ziyareti dönüşü Pozantı’da Damlama Mevkii’nde meydana gelen kazada Hakk’a yürüyen Mithat Kızılok başkanımız ile 37 cana, ayrıca sayın Sadık Boral, Haydar Çağlar, Mürşit Pur, Metin Çelik, Mithat Öztürk, Güneş Arslan başkanlarımıza ve görev alan tüm yöneticilerimize şükran borçluyuz” diye konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretlerinden dolayı Başkan Şükrü Şahin ve diğer yöneticilere teşekkür etti. 25.Yıl Kuruluş Yıldönümü kutlamalarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.Pir Sultan Abdal Adana Şubesi 25.Yıl Dostluk ve Dayanışma Gecesi, 16 Kasım 2018 Cuma günü 19.30’da TRT Kavşağı inişi Menderes Bulvarı’nda Kolcuoğlu Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir