26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öztürk’ten Kros Birincilerine Ödül…
ADANA’DA DÜZENLENEN OKULLAR ARASI KROS YARIŞMALARINDA DALLARINDA BİRİNCİ OLAN CEYHANLI ÖĞRENCİLER, MADALYALARI İLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANI ALEMDAR ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ. (İHA/ADANA-İHA)

Öztürk’ten Kros Birincilerine Ödül…

Adana’da düzenlenen okullar arası kros yarışmalarında dallarında birinci olan Ceyhanlı öğrenciler, madalyaları ile birlikte Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü ziyaret etti.
Adana’daki yarışmada birincilik elde eden Ertan Sevim Ortaokulu öğrencisi şampiyon krosçular, okul müdürü Halil Sarıgöl, Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Yıldız ve Atletizm Öğretmeni Gaffari Güleç ile birlikte Ceyhan Belediye Başkan Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Alemdar Öztürk, “Okulunuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip birincilik elde ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki istikbalde daha büyük başarılara imza atacaksınız. Bu yüzden sizleri ve sizlerin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerinizi kutluyorum” dedi.
Yıldız kızlar kros koşusunda 2 bin metrede birinci olan Suna Bayhan ile küçük erkeklerde bin metrede birinci olan Salih Yıldırım, Başkan Alemdar Öztürk tarafından çeyrek altın ve kitap ile ödüllendirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir