27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ÖZTÜRK’DEN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI…

ÖZTÜRK’DEN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI…

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ALEMDAR ÖZTÜRK’TEN
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, ebediyete intikal etmiş tüm gazileri rahmetle, hayatta olanları da minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM tarafından 19 Eylül 1921’de ‘Gazilik’ unvanıyla onurlandırıldığını anımsatan Başkan Alemdar Öztürk:
“19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ”Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı” verilmesinin ardından her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Vatanı ve milleti uğrunda savaşıp şehit düşen, gazi olup memleketine geri döndükten sonra ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı ile yâd etmeli, önlerinde saygı ile eğilmeli ve onları sadece bu özel günde değil her zaman hatırlamalıyız.” dedi.

Alemdar Öztürk mesajını şöyle tamamladı:
“ Vatan topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi; ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnetle, şükranla anıyorum. Değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir