18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ÖZGAN’DAN ÇOCUKLARA YÖNELİK MUHTEŞEM BİR PROJE…

ÖZGAN’DAN ÇOCUKLARA YÖNELİK MUHTEŞEM BİR PROJE…

4.500 metrekarelik bir alana yayılacak olan proje, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik trafik eğitimi imkanı sunmayı hedefliyor. Başkan Özgan, projenin detaylarını şu şekilde açıkladı:

“Eğitici bir proje daha. Küçük bir şehir konseptine sahip bu alan, çocuklarımıza trafik eğitimi vermek için özel olarak tasarlandı. Alanda, küçük yapılar, idari binalar, minyatür eğitim otobüsleri, bisikletler, denetleme klasikleri, düş geçit tünelleri, ışıklı cihazlar, trafik işaret levhaları ve yol çizgileri gibi detaylar yer alacak. Ayrıca, eğitimi izlemek için tribün de bulunacak.”

Özgan, projenin önemini şu sözlerle vurguladı:

“Eğitimin eğlenceye dönüştüğü bu farklı projede, çocuklarımız yaparak ve yaşayarak trafik kurallarını öğrenecekler. Kozanımıza hayırlı olsun.”

Kozan’da hayata geçirilecek olan bu proje, çocuklara trafik bilincinin aşılanmasında önemli bir rol oynayacak. Eğlenceli ve interaktif bir şekilde trafik kurallarını öğrenecek olan çocuklar, gelecekte daha güvenli bir trafik ortamına katkıda bulunacaklar.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir