29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Otomobil ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü…

Otomobil ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü…

Adana’da toplu taşıma için hizmet veren belediye otobüsü ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü İsmail Şeker, araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle yoldan çıkan otobüsteki çok sayıda yolcunun yaralandığı öğrenildi.

Kaza, Karataş ilçesi Adana Karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 ZZ 441 plakalı belediye otobüsü ile İsmail Şeker yönetimindeki 01 EYH 76 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç, kontrolden çıkarak yolun dışına sürüklendi. Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, hurdaya dönen otomobilde sıkışan Şeker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Otobüste yaralanan çok sayıda kişi ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi. Şeker’in cansız bedeni, itfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Şeker’in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir