18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Önünde uzun kuyruklar oluşan simitçi…

Önünde uzun kuyruklar oluşan simitçi…

Adana’da emekli olduktan sonra simitçilik yaparak geçimini sağlayan Özcan Ekinci Gazette’ye konuşarak özel açıklamalarda bulundu. Başkan Karalar’a da seslenen Ekinci belediyeden sabit yer talep ettiğini ancak henüz dönüş alamadığını söyledi.
Adana’nın işlek caddelerinden Atatürk Caddesi’nde simitçilik yapan Özcan Ekinci’nin tezgahının önünde sabahları uzun kuyruklar oluşuyor. 1967 doğumlu olan Ekinci 5 yıl önce emekli olduğunu söyleyerek, “5 yıl önce emekli olduktan sonra, sigortasız bir iş arıyordum birkaç yere iş başvurusunda bulunmuştum. Onlardan olumsuz teklif alınca bu işi yapmaya karar verdim. Kendiliğinden gelişen bir süreç oldu. Üçgen peynirimiz vardı ilk başladığımızda. Müşteri talep etmeye başladıkça diğer yan ürünleri getirdim. Yaklaşık bir senedir çeşitli ürün satmaya özen gösteriyorum.” dedi.

Yıllar geçtikçe müşterileriyle abi kardeş gibi olduklarını ifade eden Ekinci “Ürünleri kendi hazırlayan müşterilerim var, sadece benim değil onların tezgahı haline geldi. Aramızda güzel bir bağ, iyi bir iletişimimiz var. Belediyeden kendime ait bir yer alabilirsem daha da farklı çeşitler getireceğim. Çeşitli ürünleri temin etmem için sanayi tipi ızgaralı saca ihtiyacım var, bunu da belediyeden izin alarak gerçekleştirebileceğim. Kendi müşterilerime de danışıp ne yemek istiyorlarsa ya da hangi ürün güzel olabilirse onları temin edeceğim.” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a seslenen Ekinci “Zeydan Başkan sesimi duyarsa, benim burada 4-5 senelik bir mazim var. Kendisine rica da bulunuyorum bana ait bir yer uygun görürse işlerimi daha çok geliştirebileceğimi düşünüyorum. Kendisine bir talep oluşturduk ama bir dönüş sağlayamadık.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir