18 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / OMERYAN’lı kadınlara Büyükşehir’den destek…

OMERYAN’lı kadınlara Büyükşehir’den destek…

Dernek Başkanı Türkan Bakır ve Başkan Yardımcısı Cemile Tay ve beraberindeki kadınlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i makamında ziyaret etti.

Bakır, kadınlara yönelik yapacağı çalışmaları Halisçelik’e anlattı ve destek istedi. Halisçelik, bakır’ın projelerinin desteklenmesi gerektiğini ve yanında Kadın ve Aileden Sorumlu Daire Başkanı Ayten Doluçay ile birlikte gereken çalışmanın yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak kadın projelerinin desteklendiğini belirten Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Kadın ve Aileden Sorumlu Daire Başkanı Ayten Doluçay’ın öncülüğünde, OMERYAN Derneğinin kadınlara yönelik çalışmalarının destekleneceğini ifade etti.

Dernek Başkanı Türkan Bakır da , derneklerine ve kadınlara yönelik bu çalışmanın destekleneceğine mutlu olduklarını ve Genel Sekreter Halisçelik ve Daire Başkanı Doluçay nezninde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir