26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Okulu mahkumlar temizliyor…

Okulu mahkumlar temizliyor…

Ceyhan Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz, okulların temizliğinde 75 hükümlünün çalıştığını söyledi. 15 günlük tatilde ilçedeki okulların çoğunun temizliğinin yapıldığını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:”Ceyhan İlçe Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız iş protokolü kapsamında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nce takip edilen hükümlülerle okullarımızda temizlik, boya ve badana şeklinde çalışmalar yapmaktayız. Ceyhan’da haklarında bir denetimli serbestlik kararı bulunan yükümlülerin suç ortamından uzak tutulmaları, yeniden suç işlemelerinin önüne geçilmesi, toplumun ve mağdurun suç ve suçludan korunması bakımından çok sayıda hükümlü cezaevinde yatmak yerine Ceyhan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 125 okulda ücretsiz çalışarak eğitime katkı sağlıyorlar.”
Uygulamadan memnun olduklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Memduh Topuz ise şöyle dedi:
“2014-15 eğitim ve öğretim döneminde Ceyhan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile yaptığımız protokol gereğince topluma kazandırma noktasında hükümlülerimizin rehabilite edilmesi adına yapılan bir faaliyettir. Hükümlülerimiz ilçemizde bulunan 125 okulumuzun tamamına yakın temizlik ve hijyenik notasında ellerinden gelen gayreti göstererek yoğun bir çalışma sergilediler. Bu çalışmalar öncümüzdeki dönemde de devam edecek.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir