17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Akdeniz Okulları Şampiyon…

Akdeniz Okulları Şampiyon…

Adana’da “Okullararası Genç Kızlar Basketbol Turnuvası” tamamlandı. Turnuvada tüm rakiplerini yenmeyi başaran Özel Akdeniz Okulları şampiyon oldu.

Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmaları ve ödül töreninde genç kızlar basketbolda şampiyon olan Özel Akdeniz Okulu, ikinci olanÖzel Gündoğdu Okulları, üçüncü olan Özel Okyanus Okulları ile dördüncü olan Vehbi Güzel Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne kupa ile madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Özel Akdeniz Okulları Müdürü Mehmet Atilla Kuşlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Kaplan, Asım Savaş Spor Salonu Amiri Miktat Birer, Menderes Spor Salonu Amiri Sadık Günyeli, Basketbol gözlemcisi Zeki Öğüten verdiler.

Spor Şube Müdürü Yılmazel, şampiyon olan Özel Akdeniz Okulları Kız Basketbol Takımı’nın Türkiye grup karşılaşmalarında Adana’yı temsil edeceğini belirterek sporcu, antrenör ve yöneticileri kutladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir