26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi…

Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi…

Sağlık Bakanlığının Türkiye Sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı kapsamında Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ile Milli eğitim işbirliğle Ceyhan’da Ortaöğretim’de Başarılı olan öğrencilere ilk etapta 67 adet bisiklet dağıtıldı.

Bisiklet Dağıtım Töreni Ceyhan Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tören öncesi saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Sağlık bakanlığı ile Milli eğitim işbirliğle düzenlenen sağlıklı yaşam için öğrencilere bisikletlerin verilmesi konusunda birer konuşma yaptılar.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk toplumun obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini arttırmak, yeterli ve dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazanmasını teşvik etmek amacıyla 29.09.2010 tarihli ve 27714 sayılı Remi Gazetede yayımlanan 2010/22 sayılı Başbakanlık Genelgesi kapsamında Bakanlığımız tarafından Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı yürütmeye başlanmıştır dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN BİSİKLET KULLANILMASI
YAŞAM SÜRECİNE FAYDA GETİRİR
Başkan Alemdar Öztürk söz konusu program ve fizik aktivitelerin arttırılması projesi kapsamında çocuklarımıza ve gençlerimize düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı yaşam için bisiklet kullanılması beklenen yaşam süresinde faydası olduğunu ifade etti.
Sağlık Bakanlığının Türkiye Sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı kapsamında. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ile Milli eğitim işbirliğle Ceyhan’da İlköğretim ile Ortöğretim’de Başarılı olan Gümürdülü Orta Okundan Emine Koca’ya Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Tatarlı Ortaokulundan Halil Daban’a Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Bisikletini hediye etti.

Programa Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İlçe Jandarma Binbaşı Murat Kütükçü, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ayhan Evli, Ceyhan İlçe Milli eğitim Müdürü Serkan Topbaş, STK temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir